måndag 18 februari 2008

Nu har jag exjobbat mer än en månad på Volvo Cars Customer Service. Det mesta har varit av förberedande natur inför själva designarbetet och min kontakt med användare. Så idag var det dags att hänga med användare för att se hur de arbetar för att kunna komma med designförslag. Så jag åkte ut till Borås med min fars bil på morgonen och satt bakom personer som beställer reservdelar och hängde även med mekaniker lite. Så imorgon ska jag gå igenom mina anteckningar för att kunna göra dem förståliga och kunna strukturera upp dem. Sen på onsdag blir nästa användarbesök men då här i Göteborg så jag slipper köra bil i 45 minuter.

Jag förbereder mig också för att kunna ta examen till sommaren. Så jag tittar över vilka kurser jag behöver ta för att kunna lyckas med det. Så förhoppningsvis så kommer jag att få en magisterexamen i tillämpad IT med inriktning på interaktionsdesign.

Idag kopplade min far också in vår nya bänkdiskmaskin så nu kanske det blir lite bättre ordning på disken. Ska i alla fall bli skönt att slippa diska så mycket.

Åh just ja! Vi har ju nu blivit hemmastadda i vår nya lägenhet i Gårda. Det är jätteskönt att kunna bo så nära stan men hjälper mig inte så mycket när jag behöver ta mig till Volvo Torslanda varje morgon. Men vi trivs väldigt bra.