tisdag 25 september 2007

2 Exjobb?

Kontaktade ett företag för någon månad sen angående att göra mitt exjobb hos dom. Jag hade fått tips om att företaget letade efter personer att göra exjobb ihop med. De var positiva och ville gärna möta mig. Så förra veckan var jag på ett möte hos dem där de presenterade ett par projektförslag som fanns hos deras kunder. Det ena var att förbättra en sökmotor till ett internt system hos kunden. Idag ringde min kontakt på företaget ifråga och berättade att deras kund gärna ville göra detta projektet som ett exjobb och att de vill träffas. Så i veckan ska jag ha möte med företaget och deras kund och efter det får jag reda på om jag har fått exjobbet. Låter i alla fall positivt.

måndag 17 september 2007

0 Robert Jordan död

Det verkar som fantasy författaren Robert Jordan har dött efter lång tids sjukdom. Försöker komma åt hans blog men den verkar överbelastad med folk nu.
Edit:

Kom just in på Jordan's blog där bland annat står detta:

"It is with great sadness that I tell you that the Dragon is gone. RJ left us today at 2:45 PM. He fought a valiant fight against this most horrid disease. In the end, he left peacefully and in no pain..."

torsdag 6 september 2007

1 Flickr fick hicka

När jag satt och försökte ladda upp mer bröllopsbilder så fick jag ett litet överraskande "felmeddelande".

Flickr fick hicka

Rätt trevlig och slapp inställning tycker jag. Andra meddelanden man kunde få var "flickr is having a massage". :)